top of page

Group

Public·7 members

Metode De Aparare Impotriva Atacurilor Energetice

Daca in continuare ati ramas cu intrebari si vreti sa intelegeti sau sa practicati aceste metode de descarcare , protectie si reincarcare, daca vreti sa primiti mai multe metode in cadru privat pentru rezolvarea unei probleme energetice personale, daca vreti sa stiti despre CUM SA VA PROTEJATI de vampirii energetici, cum sa va racordati la sursele de energie prin aparatura a stiintelor de frontiera sau naturale, contactati-ma.

Metode De Aparare Impotriva Atacurilor Energetice

DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2u9at4&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1VTX5y9GdCUPOk246sFXIu

Soluția antivirus rămâne cel mai comun serviciu IT utilizat, atât de companiile medii, cât și de cele mari, și a fost indicată ca măsură de protecție principală, implementată de 86% dintre acestea. Alte metode de apărare ale companiilor împotriva atacurilor cibernetice au inclus utilizarea Wi-Fi profesională (60%), investițiile în securitatea rețelei (58%), precum și recuperarea în caz de dezastru (45%).

Prefata la KOMBAT KI:M-am gandit mult pana sa ma decid sa scriu aceasta carte. A da publicitatii informatiile din aceasta carte este un act de mare raspundere. Nu de frica am ezitat. Mai mult decat sa se foloseasca aceste tehnici impotriva mea si alor mei apare insa si posibilitatea de a fi impotriva mea si alor mei apara insa si posibilitatea de a fi folosite in rau.Doar ca aceste tehnici au avantajul ca pot fi folosite doar de cei care au lumina interioara mare, ori toate actiunile care nu urmaresc planul divin, si implicit Voia lui Dumnezeu, determina in timp scaderea luminii interioare implicit duce la imposibilitatea folosirii lor. Pana la urma fiecare decide ce vrea sa faca cu cunoasterea lui si plateste pentru ceea ce greseste.As fi vrut sa fie o cale mai usoara de evolutie pentru razboinicii luminii, dar nu este. Ceea ce te creste este lupta PSI, antrenamentul zilnic. Este nevoie ca acest antrenament sa se faca in echipa. Pe principiul artelor martiale.Unul dintre combatanti este Tori si altul Uke. Mai exact unul ataca si altulraspunde atacului prin tehnici de aparare sau contraataca.Cuprins:Prefata Campurile energetice Atacul pe campuri si chakre Spatii Sabiile de lumina Legaturi Furtul organelor energetice Magia pe suflet Sarpele Kundalini Lumina si intunericul Grila de cristale Duhurile necurate, DN Lupta cu ingerii si impotriva ingerilor Componentele karmice ale bolii Tehnica suprapunerii imaginilordin scheme magice Meditatie - preotie pe Melchizedech Rugaciune Lumina informata transmisa de sateliti Cabala si atacul PSI Voodoo Microlumile sau microuniversurile Tainele bisericii. Folosirea tainelor bisericii in lupta, atac si aparare Lupta cu masonii intunecati Samanii Postfata Ultima mizerie Anul aparitiei: 2012Numar pagini: 192Format: 13x20

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page